AlmaVetin herkkubaari on nyt auki!

Eläinlääkärikäynti ei saisi olla koiralle pelottava tai epämiellyttävä kokemus. Mitäpä jos ensimmäinen käynti uudessa eläinlääkärissä olisikin mukava, maistuva juttu ja sisältäisi paljon rapsutuksia ja hyvää mieltä?

Avaamme puotiimme herkkubaarin, josta löydät namit palkitsemiseen, koulutukseen ja hemmotteluhetkiin. Toivotamme kaikki karvanaamat tervetulleiksi klinikalle maistelemaan mm. Ideal Balance -uutuuksia ja muita treatseja! Nirsolle, herkälle ja pullukalle omansa! Ja nämä herkut tarjoushintaan, tottakai 😊 Baari on auki kaksi seuraavaa viikkoa, eli 8.6. saakka.

Asiantunteva henkilökuntamme vastaa myös lemmikkisi terveyteen liittyviin kysymyksiin. Ota karvakaveri mukaan ja poikkea puotiin! Käynnistä jää takuulla hyvä maku suuhun 🍭🍬

Kuvassa Laki-koira tutustui tarkasti herkkuvalikoimaan ja valitsi ykköseksi IB:n Chicken & Carrots -pehmytmellit.

2016-205-25-herkkubaari

%d bloggaajaa tykkää tästä: