AlmaVet esittää: Hill’s antaa sinulle -15 % alennuksen ruokaostoksesta ja lahjoittaa alesumman eläinsuojelutyöhön!

Nyt on hieno juttu: Osta ja tee hyvää! Hill’s kannustaa asiakkaitaan hyväntekeväisyyteen antamalla -15 % alennuksen Hill’s lemmikkiruokien kertaostoksesta AlmaVet-eläinklinikalla! Hill’s lahjoittaa saamasi alennussumman kokonaisuudessaan AlmaHelp Association ry:lle ennaltaehkäisevään eläinsuojelutyöhön. Kerrassaan upeaa auttamista <3 Edun saa Hill’s-mobiilikortilla ja etu on voimassa 31.8.2016 saakka, joten kipin kapin laaturuokaostoksille ja tekemään hyvää 😌 Koordinaatit: Vasarakatu 18, 40320 Jyväskylä. Tervetuloa!

Lue lisää Hill’s-ruoista: www.hillspet.fi

Voit tilata mobiilikortin näppärästi älypuhelimeesi lähettämällä tekstiviestin: HILLS Etunimi Sukunimi (esim. HILLS Maija Meikäläinen) numeroon 044 7447 008.

hills-logo

%d bloggaajaa tykkää tästä: