Tule tutustumaan ESSENTIAL-herkkuihin ja täysravintoihin ke 21.9.!

Ensi keskiviikkona 21.9. kannattaa suunnata kohti Vasarakatua, sillä puotiimme on tulossa uusia ESSENTIAL-herkkuja ja täysravintoja! Klo 16-19 Emmi Tikka esittelee huippulaadukasta ja maistuvaa ruokasarjaa, joka on kehitetty vastaamaan koirien luonnollista ruokavaliota. ESSENTIAL-ruoat sisältävät koiran anatomisen tarpeen mukaan 65 % tuoretta ja kuivattua lihaa, kalaa, kanaa ja kananmunaa, 35 % kasviksia, marjoja, siemeniä, yrttejä, hedelmiä, vitamiineja ja mineraaleja.

ESSENTIAL-ruokintaratkaisuihin kuuluu mm. lisääntyneeseen energiantarpeeseen tarkoitettu viljaton Stamina, joka on suunniteltu paljon kuluttaville ja hyvin aktiivisille (esim. agilityä harrastaville, metsällä käyville) koirille. Tarjolla on maistiaisia ja hyviä tarjouksia! Ja ihmisväelle kahvia, karkkia, pullaa & mehua 🙂 Lämpimästi tervetuloa!

Lisää ESSENTIAL-sarjasta >

2016-09-21-essential

%d bloggaajaa tykkää tästä: