Syksy on loistavaa aikaa leikata kissa!

Tyttökissan sterilaatio ja poikakissan kastraatio kuuluvat lemmikin hyvinvointia lisääviin tekijöihin. Leikattu kissa on myös kivempi kaveri, kun hormonit eivät pistä nuppia sekaisin. Syksy on erinomaista aikaa steriloida kissa, sillä kiimat eivät pyöri aktiivisesti.

Onko sinun kissasi jo leikattu? Jos ei, kissi kannattaa tuoda steriloitavaksi/kastroitavaksi AlmaVetiin! Se on rutiinitoimenpide, josta vastaa kokenut leikkaustiimimme hyvin varustellussa leikkaussalissa.

Kun varaat ajan tiistaipäivälle, laitamme kissallesi tunnistusmerkinnän mikrosirulla ja rekisteröimme omistajatietosi Kissaliittoon veloituksetta! 🙂

Leikkaushinnat: nartut 138 eur ja kollit 80 eur. Miten voit varata ajan? Kurkkaa täältä >

Lämpimästi tervetuloa <3

%d bloggaajaa tykkää tästä: