Joukkokuvaamme jälleen!

Järjestämme AlmaVetin omat joukkokuvauspäivät ma 5.12. ja ke 7.12. Tällöin kaikille viralliset Kennelliiton röntgenkuvaukset edulliseen joukkokuvaushintaamme! Omaa ryhmää ei siis tarvita. Myös monirotuiset koirat voivat osallistua tutkimuksiin, ja tällöin kuvat katsotaan klinikalla.

Röntgenkuvien ottamisesta meillä vastaa huikealla 30 vuoden kokemuksella pieneläinhoitaja Arja Järvelin (kuvassa vas.). Koirat rauhoittaa ja kuvat tarkastaa ELL Suvi Heinola. Viralliset lausunnot tulevat Kennelliitosta, nykyisin jo varsin sutjakkaasti toimivan digitaalisen järjestelmän ansiosta. Sähköisen lähetteen kuvista voi muuten tehdä etukäteen: katso ohjeet Kennelliiton sivuilta http://www.kennelliitto.fi.

Joukkokuvaus on hinnoiteltu otettavien kuvien lukumäärän mukaan. Selkäkuviin tarvittava kuvamäärä riippuu hieman koiran koosta ja oleellisesti rodusta.

Hinnat: 1 kuva 135 €, 2-3 kuvaa 155 €, lisäkuvat 25 €/kpl. Esimerkiksi saksanpaimenkoiran luustokuvaus sisältäen selkäkuvat (LTV ja SP lausunto), lonkat ja kyynärpäät maksaa 205-230 € koiran koosta riippuen. Polvitarkastus joukkokuvauspäivinä 35 €.

Järjestämme myös jatkuvasti joukkokuvauksia – kerää 5 koiran porukka ja sovi oma aika! AlmaVetin ajavaraustiedot täällä >

2016-10-27-as

%d bloggaajaa tykkää tästä: