Helpotusta ilotulituspelkoon ja paukkuarkuuteen

Seppälän alueella Jyväskylässä vietetään joulunavausta la 19.11. ja isot kaupat järjestävät ilotulituksia. Pyydämme lähialueen asukkaita huomioimaan tämän omien lemmikkiensä kanssa. Eläinlääkärimme Suvi kommentoi koirien ilotulitepelkoa seuraavasti:”Ilotulituskammo ja paukkuarkuus ovat yksi yleisimmistä koirien pelon aiheista. Ne kehittyvät yleensä vähitellen: ensin lemmikki voi säikähtää ilotulitetta vähän, ja säikähdys pahenee aikaa myöten jopa erittäin voimakkaaksi pelkotilaksi.

Onneksi tähän pelkoon on olemassa tehokkaita lääkkeitä – nykyään on myös jopa äänipelkoon rekisteröity lääke eläimille. Asianmukaisella lääkityksellä pelon pahenemista voidaan estää, ja ilotulituksen ei tarvitse olla kammon aihe!”

Ole yhteydessä meihin ajoissa ennen uutta vuotta, jotta voimme suunnitella lemmikillesi parhaan mahdollisen avun. Voit varata ajan kätevästi nettiajanvarauksestamme koodilla äänipelko. Käynti sisältää äänipelon arvioinnin, hoitosuunnitelman ja tarvittavat reseptit. Hinta on 77 €. Tervetuloa!

151230-1a

%d bloggaajaa tykkää tästä: