AlmaVet kouluttautuu ja klinikka on kiinni 1.-2.12.2016

Eläinlääkärin ja eläintenhoitajan ammatti on jatkuvaa kouluttautumista. Eläinlääketiede kehittyy, ja siinä kehityksessä haluamme olla mukana! Koulutukset, kokemuksien jakaminen muiden kanssa ja vierailut muilla klinikoilla ovat poikkeuksetta antoisia ja aina matkaan tarttuu jotain uutta, mikä kotiklinikalla otetaan käyttöön. Haluamme taata parhaan palvelun ja lämminhenkisen asiakaskokemuksen, jonka luo osaava henkilökunta.

Eläinlääkäri Suvi ja hoitaja Arja vierailivat viime viikolla Tampereella Eläinystäväsi Lääkärin hienolla klinikalla Juha Kallion ja Juliska Haapanen-Kallion vieraina. Juha koulutti meitä uusiin röntgenkuvaustekniikoihin, jotka ovat rantautuneet aikoinaan Suomeen hänen kauttaan. Tekniikat vähentävät kiinnipitämisen tarvetta kuvauksissa, ja tämä vähentää henkilökunnan altistusta röntgensäteilylle. Teippauksen avustuksella suoritettu lonkkakuvaus vähentää ristisiteisiin kohdistuvaa rasitusta lonkkakuvauksessa, tämän merkitystä ortopediaan perehtynyt Juha korosti.

Kuulimme myös, että Kennelliitto alkaa lausua olkanivelten röntgenkuvia virallisesti vuoden 2017 alusta, ja vertailimme olkanivelkuvauksen tekniikoita. Koulutus oli antoisa, ja Juhakin totesi AlmaVetin röntgenkuvausten olevan melkoisen taitavissa käsissä 🙂

Marras-joulukuun vaihteessa eläinlääkinnän ammattilaiset kokoontuvat Helsinkiin Eläinlääkäripäiville, joka on maan suurin vuosittainen alan täydennyskoulutustapahtuma. Aiheet ovat tänä vuonna erityisen mielenkiintoisia, joten päätimme laittaa kahdeksi päiväksi ovet kiinni ja kouluttautua porukalla. Klinikka on siis suljettu to 1.- pe 2.12. Nettiajanvarauksemme palvelee 24/7.

%d bloggaajaa tykkää tästä: