Laske kanssamme päiviä jouluun! AlmaVetin Joulukalenteri 2016 on täynnä hyvää tuovia asioita – lemmikkisi parhaaksi.

Terveydenhoito on ennaltaehkäisyä: tietoa lemmikkisi terveydentilasta ja ennaltaehkäiseviä toimenpiteitä, kuten sterilointi tai rokottaminen, ymmärrystä sairauksien oireista ja siitä, mikä on normaalia lemmikkisi elämässä ja mikä voi olla oire sairaudesta. Terveydenhoito on myös varautumista ja ennakointia. AlmaVetin facenbook-sivuilla toteutettava joulukalenteri 2016 on pakattu sekä tiedolla että 24 huippulaatuisella tuotteella, joiden on hyvä olla saatavilla akuutin sairastumisen iskiessä – tapahtuipa se sitten viikonloppuna tai joulunpyhinä. Näillä varmistat, että toimivat tuotteet ovat käsilläsi vahingon sattuessa. Perusta sinäkin oma kotikorjaamo ja varmista tehokas ensiapu!

Joulukalenterin tuotteet ovat jouluaattoon asti huikeassa spesiaalitarjouksessa -10 % jo valmiiksi edullisista hinnoistamme. Lisäksi räjäytämme potin jouluaattoaamuna klo 11: arvomme kaikkien luukuista tykänneiden kesken paketin joka sisältää kaikki nämä 24 huipputuotetta pakattuna upeaan lääkekaappiin.

Tykkääthän jokaisen päivän luukusta erikseen! Arvonta on kaksivaiheinen; ensin arvotaan voittava päivä ja sitten voittanut tykkääjä. Mitä useammasta luukusta siis tykkäät, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on voittaa ihan ikioma kotikorjaamo. 1. luukku aukeaa tuota pikaa 🙂 Pysy kuulolla!

AlmaVet facebookissa >

www.kotikorjaamo.fi

Advent calendar

%d bloggaajaa tykkää tästä: