Aktiivisen koiran terveystarkastus

Nyt on hyvä aika hoitaa touhukkaan koirakaverin terveysasiat kuntoon! Tarjoamme aktiivi-ikäiselle koiralle terveystarkastuksen, joka sisältää perusteellisen kliinisen yleistutkimuksen päästä häntään sekä liikkumisen arvioinnin. Käynnin yhteydessä tutkitaan perusveriarvot (verenkuva, elinarvot) verinäytteestä. Käynti painottuu ennaltaehkäisevään terveydenhuoltoon. Tarkastuksen yhteydessä arvioidaan mm. rotukohtaiset sairausriskit sekä ennaltaehkäisevien toimenpiteiden tarve (hammaskivenpoisto, sterilointi/kastrointi) yhdessä omistajan kanssa. Käynnin yhteydessä mahdollisesti annetuista rokotteista sekä lois- ja punkkilääkityksistä veloitetaan lääkeaineen hinta.

Varaa aika puh. 029 1700 165. Voit varata ajan kätevästi myös internetin kautta silloin, kun se sinulle parhaiten sopii, tästä linkistä >

australian sheperd jumping

%d