Äänipelko- ja paukkuarkuuspäivä maanantaina 11.12.2017

Varaudu vuodenvaihteen juhlintaan hyvissä ajoin. Tervetuloa äänipelko- ja paukkuarkuuspäivään AlmaVetiin!

Äänipelkopäivä AlmaVetissa

Ääniin reagointi ja siitä johtuva pelkokäyttäytyminen on koirille monesti hankala ongelma. Ympäristössä on paljon ääniä, ja ne saattavat tulla myös meille omistajille yllättäen. Vuoden vaihtuessa äänipelko korostuu rakettien ja juhlimisen äänten kuuluessa useita tunteja.

Jatkuva ääniin reagoiminen on koiralle stressaavaa, ja pelkotila voi yleistyä ja kroonistua aiheuttaen muita terveydellisiä haittoja ja käyttäytymisongelmia.

Tietoisku klo 17 – tule kuuntelemaan!

Tällä teemapäivällä haluamme kiinnittää huomiota äänipelon hoitamiseen. Tarjoamme tietoa äänipelosta ja paukkuarkuudesta tietoiskussamme kello 17-18. Tietoiskuun osallistuminen on sinulle maksutonta. Tämä tilaisuus kannattaa hyödyntää!

Yksityisvastaanotot

Päivän aikana sinulla on mahdollisuus myös varata aika yksityiskäynnille ja saada henkilökohtainen hoitosuunnitelma ja lääkitys äänipelon hoitoon. Kouluttajana toimii FM ja käyttäytymisanalyytikko Jari Parkkisenniemi Aprender Oy:stä. Hän on kerännyt tietotaitonsa tutkimustiedon lisäksi kouluttamalla useita eri eläinlajeja ja kouluttautumalla käyttäytymisanalyysin saralla sekä opiskelemalla eläinten kouluttamista mm. Yhdysvalloissa. Jari on erikoistunut eläinten oppimiseen sekä ongelmallisen käyttäytymisen hoitoon.

Äänipelkopäivän yksityisvastaanottojen lääkityksestä vastaavana eläinlääkärinä toimii Suvi Heinola.

Varaa oma aikasi pian!

Käynnin kesto on 30 min ja hinta 80 €. Varaa aika kätevästi sähköisessä ajanvarauspalvelussamme » Valitse ensin käynnin syyksi Äänipelkokäynti ja kalenterista ajankohta 11.12.

Lisätietoja saat puh. 029 1700 165 tai sähköpostitse info@almavet.fi

Lämpimästi tervetuloa!

 

 

 

%d bloggaajaa tykkää tästä: