Käytösklinikaltamme apua lemmikin käyttäytymiseen liittyvissä ongelmissa

AlmaVetin käytösklinikalla hoidetaan eläinten käyttäytymiseen liittyviä ongelmia, annetaan ohjeita ja harjoitellaan tapoja käyttäytymisen muuttamiseen. Koska osa käyttäytymisen haasteista voi liittyä terveydellisiin ongelmiin, tarjoaa eläinklinikka mahdollisuuden hoitaa eläintä tarvittaessa kokonaisvaltaisesti.

Klinikallamme hoidetaan käyttäytymisen ongelmissa eri eläinlajeja koirista ja kissoista muihin lemmikeihin. Ongelmakäyttäytymisen hoidossa analysointi sekä oikean hoitomuodon löytäminen ovat avaimia käytöksen muuttamiseen.

Mitä ongelmia hoidamme?

Tyypillisiä ongelmia ovat pelkoon liittyvät käyttäytymiset (esimerkkinä ihmisten, äänten tai autoilun pelko), yksinolo-ongelmat, merkkaaminen, voimakas ääntely sekä muut haasteet, jotka koetaan ongelmalliseksi tai haittaavat eläimen hyvinvointia.

Mihin hoito pohjautuu?

Hoito perustuu aina tutkittuun tietoon sekä yksilölliseen käyttäytymisen analyysiin ja omistajan omien taitojen huomioimiseen hoidossa. Hoitokäynnillä omistaja saa analyysin lemmikin käyttäytymisestä ja sen syistä, ohjeet käyttäymisongelmaan liittyviin harjoitteisiin sekä ohjeet seurantaan.

Kuka vastaa hoidosta?

Käyttäytymisklinikalla ottaa vastaan Jari Parkkisenniemi. Jari on eläinten oppimisen ja käyttäytymisanalyysin asiantuntija, FM. Jari on kouluttautunut useissa eläinalan koulutuksissa Suomessa ja ulkomailla sekä suorittanut sovelletun ja kliinisen käyttäytymisanalyysin koulutusohjelman Tampereen yliopistossa.

Ajanvaraus ja hinnasto

Käyttäytymisklinikan aukioloajat näet nettiajanvarauksestamme tai soittamalla klinikalle puh. 029 1700 165.

Käynnillä selvitetään lemmikin ongelmallisen käyttäytymisen syitä sekä analysoidaan käyttäytymistä, jotta voimme valita oikeanlaisen hoitomuodon. Käynnillä saatte ohjeita kouluttamiseen sekä ongelman jatkohoitoon. Varatessasi aikaa kerro lyhyesti käynnin syy ja anna sähköpostiosoite esitietolomaketta varten.

  • Hinta käyttäytymisneuvontakäynnille (60 min): 130 €
  • Hinta erikseen sovitulle jatko-/koulutuskäynnille (30 min): 80 €

%d bloggaajaa tykkää tästä: