Tervetuloa AlmaVet-tiimiin, eläinlääkäri Viivi Kangaskoski!

Hyväntuulinen, sympaattinen ja hurjan pätevä – tätä ja paljon muuta on eläinlääkäri Viivi Kangaskoski, AlmaVet-tiimin tuore vahvistus 😌

Viivi löysi tiensä Jyväskylään työskenneltyään aiemmin Kuopion Eläinlääkärikeskuksessa peruseläinlääkinnän lisäksi ihotautien ja allergiatestausten parissa. Nyt pystymme tarjoamaan teille, hyvät asiakkaamme, entistäkin parempaa perehtyneisyyttä näiltä lemmikkien hyvinvoinnin keskeisiltä osa-alueilta.

Pehmytosakirurgiasta kiinnostuneelle Viiville AlmaVet on juuri oikea paikka päästä sydäntä lähellä olevien juttujen pariin; Tepon sanoin ”harvalla klinikalla ei leikkaussalin lamppu pala tauotta ja tähystyslaitteet pyydä vapaapäivää”. Viivin erityisosaamisen piiriin kuuluvat lisäksi kanit, marsut ja muut pikkulemmikit.

Mikä parasta, Viivin myötä saamme laajennettua myös aukioloaikojamme! Esim. tulevana sunnuntaina 25.2. Viivi ottaa vastaan myös päivystys- ja kiirepotilaita!

Lämpimästi tervetuloa taloon, Viivi ❤

Eläinlääkäri Viivi Kangaskoski

Photo By Emmi, the hovikuvaaja. Kuvassa myös Viivin oma rakas Dori-koira.

%d bloggaajaa tykkää tästä: