AlmaVet jatkaa viikonloppupäivystystä ja on edelleen auki joka päivä – teitä varten!

Rakkaat asiakkaamme, meillä on ilo ilmoittaa, että jatkamme erinomaisen vastaanoton saanutta viikonloppuaukioloa! Olemme jatkossakin täällä teitä varten viikon jokaisena päivänä! Hädän sattuessa huippuvarusteltu klinikka ja kokenut henkilökunta antavat valmiudet vaikeidenkin tapausten hoidolle.

Viikonloppuisin palvelemme klo 9-15.

Lauantai- ja sunnuntaiaamupäivisin teemme myös esim. leikkauksia ja tähystystoimenpiteitä. Etukäteen varatut ajat ovat normaalin hinnastomme mukaisia, aivan kuten arkisinkin. Aamupäivän ajat: klo 9-12.

Lauantai- ja sunnuntai-iltapäivät ovat kiire- ja hätäpotilaita varten. Päivystyshintamme: lauantaisin 50 % korotus normaalihintoihin, sunnuntaisin 100 % korotus. Päivystyskorotus ei koske kotiin luovutettavia lääkkeitä ja tarvikkeita eikä rehuvalmisteita. Iltapäivän päivystysajat klo 12-15.

Huoletonta syksyä kaikille & muistakaa, että olemme täällä teitä varten – joka päivä <3

Paras eläinlääkäri Jyväskylässä

%d bloggaajaa tykkää tästä: