AlmaVet hyvinvointipalvelut – sinun & lemmikkisi parhaaksi

”Superisti kiitos teille Veran vastaanotosta! ❤ Sain paljon vinkkejä ja neuvoja mitä sisällytetään meidän arkeen joka päivä ja tuloksia tulee. Mikä parasta, Vera sai luotua mulle mielenrauhan, että oon tehnyt asioita oikein ja positiivisesti vahvisti MUA.”

Näin kirjoitteli meille Milli-neidin omistaja – kaunis kiitos palautteesta!

Onko sinun ja koirasi arki onnellista ja tasapainoista? Onko joitain osa-alueita, joissa koet tarvitsevasi apua tai tukea?

Varaa aika hyvinvointivalmentajallemme Veralle, hän kuuntelee ja auttaa. Kokenut, rauhallinen ja varmaotteinen Vera opastaa ja neuvoo teitä sujuvasti – henkilökohtaista palvelua sinulle ja koirallesi. Tavoitat Veran kätevästi sähköpostilla vera.hepomaki@almavet.fi tai puh. 029 1700 165.

Lue lisää täältä >

AlmaVetin hyvinvointipalvelut

%d bloggaajaa tykkää tästä: