Onnea yhteistyökumppanimme, paragilityn tuore jyväskyläläinen maailmanmestari Saila Tiainen & Mimmi!

Meillä oli AlmaVetissä tänään erityisiä vieraita ❤️

Paragilityn tuore jyväskyläläinen maailmanmestari Saila Tiainen Mimmi- ja Messi-koiriensa kanssa kävivät hakemassa viimeiset reissun jälkeiset ekinokokkilääkitykset. Ja meillä oli tietysti samalla loistava mahdollisuus juoda mitalikahvit mestaruuden kunniaksi!

Saila kertoi vaiherikkaasta Englannin MM-reissusta, suomalaisten sisusta ja kuinka upea joukkuehenki onnistuttiin löytämään. Mimmi ja Messi nauttivat klinikkavierailusta ja saamastaan huomiosta. Näiden kaverien maailma ei ihan pienestä tunnu hätkähtävän

Mimmi on Sailan australiankarjakoira ja siis hallitseva maailmanmestari! Agilityssä kun se mestaruus voitetaan tiiminä! Messi, australianpaimenkoira, ylsi tiukassa kokonaiskilpailussa hienosti neljännelle tilalle.

Molempien koirien vahvuudeksi Saila kertoo tasaisen suorittamisen ja sanoo, että mitä tiukempi paikka, sen paremmin koirat tsemppaavat.

Kiitos Saila, että saimme olla mukana tukemassa Englannin-matkaanne ja toivomme yhteistyön jatkuvan! Lämpimät onnittelut vielä näille huikeille urheilijoille!

Päivän tarjoiluista: yllättäen saimme tänä aamuna Aatu-koiran emännältä aivan valtavan hienon kiitoskakun päivää kruunaamaan – varsinainen herkuttelupäivä siis Vasarakadulla! Kiitos muistamisesta Aatu ja omistaja

Lämpimät onnittelut maailmanmestarille!

%d bloggaajaa tykkää tästä: