Toukokuun joukkokuvauspäivä to 23.5.2019

Kennelliiton viralliset röntgenkuvaukset edulliseen pakettihintaan AlmaVetin joukkokuvauspäivinä! Myös monirotuiset koirat voivat osallistua tutkimuksiin, ja tällöin kuvat katsotaan klinikalla.

*** Ainoana Jyväskylässä: Suoradigijärjestelmämme mahdollistaa erinomaisen kuvanlaadun, ja kuvausprosessimme on nyt entistäkin tehokkaampi, tarkempi ja nopeampi. Toimenpide on myös mukavampi sille tärkeimmälle: itse potilaalle.***

Viralliset lausunnot tulevat Kennelliitosta, nykyisin jo varsin sutjakkaasti toimivan digitaalisen järjestelmän ansiosta. Parhaimmillaan lausunnon kuvista voit saada jo kuvauspäivänä.

Sähköisen lähetteen kuvista voi tehdä etukäteen. Katso ohjeet Kennelliiton sivuilta https://www.kennelliitto.fi/omakoira-palvelu/sahkoinen-lahete

Joukkokuvaus on hinnoiteltu otettavien kuvien lukumäärän mukaan. Selkäkuviin tarvittava kuvamäärä riippuu koiran koosta ja oleellisesti rodusta – jos mietityttää minkälaiset selkäkuvat koirastasi tulisi ottaa, ole yhteydessä meihin.

HINNASTO:

*** Virallinen lonkka- ja kyynärkuvaus 150 €
*** Virallinen selkäkuvaus (riippumatta kuvien lukumäärästä) 150 €
*** Lonkat, kyynärpäät, selkä kokonaishinta 240 €

*** Polvitarkastus 50 €

Varaa aika kätevästi nettiajanvarauksestamme (HUOM! valitse pudotusvalikosta JOUKKOkuvaus) Ajanvaraukseen pääset TÄSTÄ tai rimpauta 0291700165.

Jos sinulla on kysyttävää kuvausasioihin liittyen, saat lisätietoa puhelimitse tai sähköpostilla os. info@almavet.fi

Tervetuloa! 🙂

Helmikuun joukkokuvauspäivä 16.2.

%d