Osteopaatti Maaria Kaiperlan vastaanotto 20.9. 2019

Arvostettu osteopaatti Maaria Kaiperla saapuu jälleen AlmaVetiin! Hän on toiminut osteopaattina vuodesta 1994, ja hoitaa sekä eläimiä että ihmisiä. Lähestymistapoina Maarialla on työssään craniaali- ja biodynaaminen osteopatia.

Osteopatia on hoitotiede, jonka lääketieteen Tri A.T.Still loi Yhdysvalloissa 1900-luvun alussa. Still kehitti menetelmän, joka vahvistaa elimistön omia puolustusmekanismeja. Samalla menetelmä auttaa elimistöä parantamaan itse itseään. Pohjois-Amerikasta hoitomenetelmä rantautui Iso-Britanniaan, jota pidetään nykyisin yleisesti osteopatian emomaana.

Osteopatia ei ole hierontaa, ”niksauttelua” tai fysioterapiaa, vaan kokonaisvaltainen hoitomuoto. Sen avulla pureudutaan ongelmien syihin ja alkuperään, ei pelkkiin seurauksiin. Perusajatuksena on, että vain esteetön selkärangan toiminta mahdollistaa elimistön terveen nestekierron ja hermoviestinnän. Jos näissä toiminnoissa on häiriöitä, häiriintyy koko elimistö tai sen osa-alueita aiheuttaen erilaisia oireita tai sairauksia.

Menetelmänä osteopatia on pehmeä, mutta tehokas. Mitään ei tehdä väkisin, vaan kehon ehdoilla ja sitä kuunnellen. Osteopaatin tärkeimmät työkalut ovat herkät kädet yhdistettynä vankkaan ja kokonaisvaltaiseen anatomian tuntemukseen.

Ammattitaitoinen osteopaatti toimii yhteistyössä perinteisen eläinlääketieteen kanssa. Koulutettu osteopaatti tunnistaa myös tilanteet, joissa eläin tarvitsee eläinlääkärinhoitoa.

Katso lisää:
www.elainosteopatia.fi/

Paikkoja vastaanotolle on rajoitetusti ja ne menevät takuulla nopeasti! Yhden hoitokerran hinta: 110 €.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset hyvinvointivalmentaja Veralle sähköpostitse: vera.heiskanen@almavet.fi

%d bloggaajaa tykkää tästä: