AlmaVet jouluspesiaali 19.12. 12-16

Saapuvan joulun kunniaksi järjestämme AlmaVetin tiloissa jouluspesiaalin rakkaille asiakkaillemme. Tule rauhoittumaan glögin ääreen ja hengähtämään hetki. Luvassa mahtavia tarjouksia, jouluisia tuotteita, arvontaa, lämmintä juotavaa & pipareita, asiantuntijoita, tuote-esittelyjä, jutustelua ja hyvää mieltä – kaikkea tätä on AlmaVetin jouluspesiaali.

Menossa mukana myös suositun ESSENTIAL-lemmikkiruokasarjan asiantuntija Emmi Vallenius ja Ryrys.fi-puoti!

Paikalla myös Essin upeat käsityöt ja ihanat suomalaiset lammastuotteet – joululahjaideoita käsityötä arvostaville! Iltapäivän aikana kerromme lisää tulevista ensiapukursseistamme ja mikä oikein on EiSePure. Tätä ei kannata missata.

Jouluspesiaali on loistava tilaisuus täydentää lemmikkisi ruokavarastot hyvissä ajoin – jouluviikon olemme nimittäin suljettuna perjantaihin asti.

Lämpimästi tervetuloa torstaina 19.12. 12-16 🐾

%d bloggaajaa tykkää tästä: