AlmaVet

Tarvitseeko lemmikkisi punkkilääkitystä?

Punkkilääkityskausi on nyt kuumimmillaan. Vastaamme päivittäin kymmeniin puheluihin; mikä on paras punkkilääke? Mitä vaihtoehtoja on olemassa? Miten lääkkeen saa?

Osa punkkilääkityksistä on reseptivapaita ja niitä saa ostettua apteekista. Osaan tarvitsee eläinlääkäriltä reseptin.

Tänä keväänä olemme linjanneet, että punkkilääkkeitä ei oteta klinikalle myyntiin. Haluamme kaikin tavoin vähentää ihmisliikennettä klinikalla – meidän ja teidän turvaksi 💚

Omat asiakkaamme (= käynti klinikalla vuoden sisällä) saavat meiltä punkkilääkereseptin apteekkiin. Voit soittaa 029 1700 165 (arkisin 8-20) tai laittaa meille sähköpostia info@almavet.fi, niin järjestämme reseptin apteekkiin.

PS. Kaikille koiranomistajille suosittelemme nyt ensiaputaitojen tarkastamista luonnonvaarojen osalta: osaatko toimia oikein jos kyy puree koiraa? Minkälaisia punkkilääkevaihtoehtoja on olemassa? Mitä ensiavuksi mäkärienpuremiin? Ensiaputaitosi päivität helposti EISEPUREn ensiapukurssilla www.eisepure.fi. Luonnonvaarat löytyvät kurssista 5.

%d bloggaajaa tykkää tästä: