Eläinten viikko 4.-10.10.2020

 

 

 

SEY:n eläinten viikon teemana on tänä vuonna Arvokas kissa. Suomessa hylätään vuosittain tuhansia kissoja. Vapaana lisääntyvät kissapopulaatiot ovat merkittävä eläinsuojelullinen ongelma. Ennaltaehkäisevä eläinsuojelutyö: sterilaatiot/kastraatiot, tunnistusmerkintä (mikrosiru) ja rokottaminen ovat avainasemassa kun haluamme parantaa suomalaisen kissan hyvinvointia ja auttaa yhden merkittävimmän eläinsuojeluongelman ratkaisussa maassamme.

Eläintenpäivänä Eläinklinikka AlmaVet haluaa auttaa keskisuomalaisia löytökissoja. Lahjoitamme kolmelle löytöeläinkodille yhteensä 60 kpl kissaleikkauksia. Nämä kissat myös tunnistusmerkitään mikrosirulla ja rokotetaan kampanjan puitteissa.

Yhteistyökumppanimme kissaprojektissa 2020 ovat:

Dechra Veterinary Products 

Hill’s

MSD Animal Health Oy

Mika Wist

 

Lämmin kiitos mukanaolostanne!

Tuettavat tahot tänä syksynä ovat:

Karajan löytöeläinkoti
Tmi Sanna Moilanen
Tmi Elämänlangan tila

WE <3 CATS <3

Haluatko itse tukea löytöeläintoimintaa tai kissojen leikkaamista? Palveluitamme voi ostaa lahjakortilla ja lahjakortin voi kohdentaa haluamalleen taholle <3 Vaikka apua tarvitseville kissoille <3

 

%d bloggaajaa tykkää tästä: