AlmaCare

Onko sinulla haasteita sovittaa eläinlääkärikäynti arjen kiireiseen aikatauluun? Joskus aikataulujen järjestäminen eläinlääkärikäynnin ajaksi on mahdottomuus, ja apu on tarpeen. Tällöin AlmaCare-palvelu huolehtii ja hoivaa. AlmaCare toteutetaan yhdessä uuden naapurimme Koiramon kanssa.

Miten AlmaCare toimii?

Voit tuoda koirasi Koiramon puolelle heti aamulla, klo 7:30 alkaen, oman aikataulusi mukaan. Koiramon koulutettu väki huolehtii koirasi sovitun ajan mukaan AlmaVet-klinikalle eläinlääkärin pakeille. Eläinlääkärikäynnin jälkeen koirasi haetaan toipumaan ja hellään hoivaan Koiramon päivähoidon puolelle. Mikäli toipuminen vaatii täydellistä omaa rauhaa, sen koirasi saa Koiramon hiljaisessa huoneessa. Voit noutaa koirasi mihin aikaan tahansa, klo 17.00 mennessä.

Mihin tilanteisiin AlmaCare sopii?

Eläinlääkärikäynnit: AlmaCare-palvelu soveltuu koirallesi parhaiten, kun kyseessä on ns. rutiininomainen käynti eläinlääkärillä. Esimerkkeinä tästä hammashuolto, rokotukset, korvatähystykset ja kontrollikäynnit. Sujuvaa ja helppoa sinulle, turvallista ja rauhallista koirallesi.

Leikkaukset: Jos koirasi on vaativammassa operaatiossa, kuten leikkauksessa, elinlääkäri arvioi tällöin tapauskohtaisesti, voiko koira toipua päivähoidon puolella.

Toipilaan hoitopäivä: Onko koirasi ollut operaatiossa, eikä sitä voi vielä jättää yksin kotiin? AlmaCare auttaa, kun tarvitset operaatiota seuraavalle päivälle huoltapitävän päivähoidon.

Rauhoitus trimmaukseen: Tarvitseeko koirasi tarvitsee rauhoituksen, jotta turkin trimmaus sujuu? AlmaCare auttaa. Huomioithan, että rauhoituksessa tehtävä trimmaus on aina turkin alasajo koneella, pitäen rauhoitusajan mahdollisimman koiraystävällisenä. Eläinlääkärissä suoritettu rauhoitus ja samassa paikassa tapahtuva turkin alasajo parantaa koirasi turvallisuutta merkittävästi.

Lääkepesu: Onko koirasi on saanut lääkepesumääräyksen eläinlääkäriltä? Oletko epävarma, kuinka pesu toteutetaan tai mietit, pysyykö koirasi shampoon vaikuttavan ajan paikoillaan? AlmaCare auttaa tässäkin tilanteessa. Varaa pesuaikasi puhelimitse Koiramosta 040 120 7116. Huolehdimme lääkepesuista koko kuurin ajan sinulle sopivalla aikataululla.

Pesu ennen leikkausta: Onko koirasi on tulossa leikkaukseen AlmaVet-klinikalle, mutta turkinpesu ennen leikkausta on mahdottomuus. AlmaCare auttaa. Koirasi pääsee peseytymään Koiramon hoitolaan ennen leikkausta. Varaa pesuaikasi Koiramon nettiajanvarauksesta. Suosittelemme pikapesua.

Tätä kaikkea on AlmaCare. Yhdessä eläinlääkärien kanssa. Koirasi parhaaksi. Sinua auttaen.

Varaa aikasi AlmaVetin ajanvarauksesta:
📞 029 1700 165

%d bloggaajaa tykkää tästä: