Hyvinvointipalvelut

Hyvinvointipalvelut

Hyvinvointivalmentajamme auttaa teitä kohti parempaa yhteistä arkea.

Onko sinun ja koirasi arki onnellista ja tasapainoista? Onko joitain osa-alueita, joissa koet tarvitsevasi apua tai tukea? Kenties terveyteen, käsittelyyn, käyttäytymiseen, ruokintaan tai liikuntaan liittyviä asioita?

Meillä on näihin kaikkiin lempeä ratkaisu! Varaa aika hyvinvointivalmentajallemme Veralle, hän kuuntelee ja auttaa. Kokenut, rauhallinen ja varmaotteinen Vera opastaa ja neuvoo teitä sujuvasti – henkilökohtaista palvelua sinulle ja koirallesi ❤️

Koiran hyvinvointi


Terveys, liikunta, ruoka, lajinomainen käytös
60 €, kesto: 1 h.

Käynnillä käydään eri hyvinvoinnin osa-alueita läpi yhdessä hyvinvointivalmentajan kanssa mukaan lukien terveys, ruokinta, fyysinen kunto, liikunta, lajityypillinen käyttäytyminen.

Onko sinun koirasi arki onnellista ja tasapainoista? Hyvinvointivalmentaja pyrkii antamaan vinkkejä siihen, kuinka koiran hyvinvointia voidaan lisätä. Käynti painotetaan omistajan toivomiin osa-alueisiin, koiran ehdoilla!

Pennun hyvinvointi

Sosiaalistaminen, pennun ehdoilla eteneminen, käsittelyn perusteet
45 €, kesto 1 h.

Sosiaalistaminen on paljon muutakin kuin pennun kuskaamista paikasta toiseen. Käynnillä pentu saa tutustua AlmaVetin treenitilaan, harjoitella uusia juttuja esim. puntarilla käynti, pöydällä oleminen sekä käsittely (suuhun katsominen, korvat, kynnet).

Koira-alan ammattilainen antaa vinkkejä kuinka tehdä pentuajasta mukava ja mitä ikäkausia pennun kanssa on huomioitava ja miksi.

Käsittelyongelmien selättäminen


Kynsienleikkuu, kuonokoppa, korvienpuhdistus, hampaidenharjaus, turkin selvitys
45 €, kesto 1h.

Kynsien leikkuu voi olla niin omistajan kuin koiran painajainen. Kuonokopan tai kaulurin pukeminen voi aiheuttaa turhaa stressiä. Hampaiden harjaus ei onnistu?

Tule ammattilaisen oppiin harjoittelemaan käsittelyä ja kuinka valmistautua siihen, ettei kaikki menekään suunnitellusti. Kuinka edetä koiran ehdoilla eteenpäin? Vaihdetaan painitreenit mukavaan yhdessä tekemiseen!

Leikkaus tulossa – kuinka olla 100 % valmis?
Leikkauspotilaan hyvinvointi

30 €, kesto 30 min.

Kaulurin käyttö on monen koiran painajainen. Toipilaspuku voi olla hyvä vaihtoehto samoin kuin erilaiset haavasuojat. Näiden käyttö askarruttaa monesti asiakkaitamme. Vastaamme jatkuvasti kysymyksiin miten pärjätä koiran kanssa kun liikuntaa joudutaan rajoittamaan, osaanko tulkita koiran kipua?

Pohdimme AlmaVetissä, että monet asiat voisi opetella jo ennen leikkausta! Koira-alan ammattilainen neuvoo kuinka kaulurin käyttö opetetaan koiralle mukavasti ja niin, että koira suorastaan sukeltaa tuohon kolisevaan tötteröön.

Saat myös vinkkejä kuinka liikuttaa koiraa leikkauksen jälkeen, mitä haavalle täytyy tehdä? Kuinka tunnistan haavatulehduksen? Mistä apu, jos ongelmia ilmenee?

Leikkikoulu pennuille

15 €, kesto 30 min.

Leikki on myös koiralapsen työtä. Valitettavasti leikkimahdollisuudet toisten pentujen kanssa ovat monesti harvassa pentuesisaruksista eroamisen jälkeen. Leikkikoulussamme pennut saavat leikkiä ohjatusti AlmaVetin hyvinvointiareenalla. Ryhmät suunnitellaan tarkasti etukäteen, siksi ajanvaraus puhelimitse!

Omatreeni AlmaVetissä

Vuokraamme treenitilaamme itsenäiseen harjoitteluun. Tarvittaessa voit vuokrata treeneihisi myös ammattilaisen avustamaan, näin voit toteuttaa esim. Nosework-etsintää. Treenaa silloin kun sinulle parhaiten sopii, joustavalla aikataululla.

Treenitilan vuokra 15 €/30 min, 25 €/1 h ja 40 €/2 h.

Klikkerikoulutus – mikä ihmeen naksutin?

30 €, kesto 45 min.

Naksuttimen tai klikkerin käyttö on todistettavasti tehokas keino tehostaa koiran oppimista. Klikkerillä palkkion ajoittaminen on helppoa. Koira oivaltaa nopeasti, mitä tekemällä palkkion voi saavuttaa.

AlmaVetin hyvinvointivalmentaja opastaa, kuinka klikkeriä käytetään ja kertaa positiivisen vahvistamisen perusperiaatteet koulutuksessa. Klikkeristä on taatusti iloa jokaiselle kotikoirallekin!

Pakkokeinoja ilman pelkoa

30 €, kesto 30 min.

Joskus kohtaamme tilanteita, joissa koiran kanssa joudutaan tekemään epämiellyttäviäkin asioita. Tällaisissa tilanteissa turvallisuus koiran käsittelyssä on ensisijaisen tärkeä asia, niin koiralle kuin omistajalle.

Kuinka opettaa kuonokopan käyttö koiran näkökulmasta mukavaksi? Miten koiraa voi pidellä aloillaan tarpeen vaatiessa niin, että eläin ei koe pelkoa eikä sen kanssa tarvitse painia? Mikä on kuonoside ja miksi se on hyvä osata tehdä?

Kysy rohkeasti lisää hyvinvointivalmentajaltamme Veralta!

Soita 029 1700 165 tai laita sähköpostia os. vera.heiskanen@almavet.fi

Vera Hepomäki

%d bloggaajaa tykkää tästä: