AlmaVetin kipuklinikka

Kipuklinikka ja fysioterapia

Kroonisen kivun hoito kehittyy tällä hetkellä huimaa vauhtia. Ymmärrys kivun fysiologiasta ja syntymekanismeista on lisääntynyt ja käyttöön on tullut useita eri tavoin vaikuttavia lääkeaineita. Krooninen kipu tulisi nähdä kokonaisvaltaisena ongelmana, johon vaikuttaa useat eri tekijät.

Kroonisen kivun hoito on yleensä elinikäinen prosessi. Se vaatii sitoutumista niin omistajalta kuin myös hoitoon osallistuvilta alan ammattilaisilta. Tilannetta on seurattava säännöllisesti ja omistajalla tulee olla mahdollisuus reagoida nopeasti potilaan tilassa tapahtuviin muutoksiin.

Klinikallamme kipupotilaita ottaa vastaan eläinlääkäri Teppo Heinola. Hän on perehtynyt nivelrikkoon, julkaissut aiheista useita tieteellisiä tutkimuksia ja lisäksi hänellä on pitkä kliininen kokemus lemmikkieläinten kroonisen kivun hoidosta.

Kipuklinikalla hoito perustuu multimodaaliin kivunhallintaan ja ajanmukaisiin kipulääkityksiin. Tarvittaessa klinikalla voidaan suorittaa myös nivelen sisäisiä lääkityksiä.

Kipuklinikallamme potilalle tehdään yksilökohtainen kivunhallintasuunnitelma. Suunnitelmassa arvioidaan potilaan tilanne, suunnitellaan lääkitys ja pyritään ennakoimaan potilaan tarpeet myös tulevaisuudessa, tilanteen edetessä. On tärkeää, että lääkityssuunnitelma nähdään vain yhtenä osana potilaan kokonaisvaltaista hoitoa. Fysioterapia sekä muu tuki- ja liikuntaelinten toimintaa tukeva hoito ovat yhtälailla tärkeässä osassa. Yhteistyön tavoitteena on se, että potilas voi elää mahdollisimman normaalia elämää.

Fysioterapiapalveluita klinikallamme tarjoaa eläinfysioterapeutti Hannele Kerkelä. Hannelella on vahva kokemuksen tuoma ammattitaito koirien fysioterapiasta. Hannelen palveluihin kuuluvat fysioterapiatutkiminen, monipuoliset fysioterapiahoidot, harjoittelu- ja liikuntaohjeet sekä laserterapia ja lausunto käynnistä.

Kipuklinikan ja fysioterapian hinnat löydät hinnastostamme.

Haluatko lisätietoja?
Kysy lisää ajanvarausnumerostamme 029 1700 165 tai lähetä meille sähköpostia os. info@almavet.fi.

%d bloggaajaa tykkää tästä: