Leikkaussali

Tähystysleikkaukset ja -toimenpiteet

Tähystysleikkauksissa ja -toimenpiteissä palvelutarjontamme on erittäin laajaa.

Klinikkamme on panostanut erityisesti pehmytkirurgisiin tähystystoimenpiteisiin. Teemme mm. mahasuolikanavan tähystyksiä, vatsaontelon tähystysleikkauksia, virtsateiden ja korvien videotähystystä, nenäontelon tähystyksiä sekä koiran keinosiemennyksiä tähystysavusteisesti suoraan kohtuun.

Tähystystoimenpiteet ovat ns. mini-invasiivisia, eli toipuminen on nopeaa ja toimenpiteeseen liittyy huomattavasti vähemmän kipua kuin perinteisiin menetelmiin. Tähystys eri muodoissaan on oiva diagnostinen apu ja monesti esim. koepalan ottaminen voi olla mahdotonta ilman tähystyslaitteita.

Eläinlääkärimme ovat tehneet tähystysleikkauksia ja -toimenpiteitä jo vuodesta 2009. Suvi on ollut uranuurtaja vatsaontelon tähystysleikkauksissa Suomessa, ja Teppo oli ensimmäinen kotimaassamme tähystyskoulutuksen saanut eläinlääkäri.

Klinikkamme eläinlääkärit ovat suorittaneet useita satoja tähystysleikkauksia. Tekniikka on siten nopea ja turvallinen. Koulutamme myös jatkuvasti uusia eläinlääkäreitä tähystysleikkausten saloihin.

Haluatko lisätietoja?
Kysy lisää ajanvarausnumerostamme 029 1700 165 tai lähetä meille sähköpostia os. info@almavet.fi

%d bloggaajaa tykkää tästä: