ESSENTIAL-ruokasarja

ESSENTIAL-sarja sisältää ruokia koiran eri elämänvaiheisiin ja tarpeisiin. Sarjaan kuuluu myös maistuvia herkkuja, jotka sopivat koiran palkitsemiseen, koulutukseen ja herkutteluhetkiin.

ESSENTIAL-ruoat sisältävät koiran anatomisen tarpeen mukaan 65 % tuoretta ja kuivattua lihaa, kalaa, kanaa ja kananmunaa, 35 % kasviksia, marjoja, siemeniä, yrttejä, hedelmiä, vitamiineja ja mineraaleja. Täysin tuoreiden proteiininlähteiden ravintoarvot säilyvät ruuassa, koska se valmistetaan korkeimmillaankin vain 90 asteessa.

ESSENTIAL-ruoka on kehitetty vastaamaan koirien luonnollista ruokavaliota. Viljaton täysravinto varmistaa koiran sokeritasapainon säilymisen tasaisena. Ruoan korkea lihapitoisuus stimuloi koiran aisteja ja alhaisessa lämpötilassa valmistettu ruoka säilyttää ravintoarvonsa loistavasti ja koira pystyy hyödyntämään ne optimaalisesti. Nappuloiden koko ja koostumus takaavat sen, että ruoka joudutaan pureskelemaan ennen kuin se niellään. ESSENTIAL-koiranruokasarja on valmistettu Iso-Britanniassa. Tutustu ja ihastu!

3d-12-5kg-essential-estate-living 3d_12-5kg_essential_foods_contour_ 3d_12-5kg_essential_foods_older 3d_12-5kg_essential_foods_stamina

Valikoimassamme olevat ruoat:

STAMINA – Energiapitoinen ruoka, joka soveltuu paljon energiaa vaativille ja kuluttaville koirille, joko jatkuvasti tai kuuriluontoisena, soveltuu myös alipainoisille koirille massan keruuseen.

ESTATE LIVING – Kaikkien rotujen normaaliaktiivisille aikuisille koirille. Proteiinilähteiden painopiste lampaassa ja peurassa.

OLDER – Ikääntyville koirille, suositellaan aloittamaan koiran ”keski-iässä”.

CONTOUR – Ylipainoisille tai ylipainotaipumusta omaaville koirille sekä kastroiduille tai sterilisoiduille koirille

SUPERIOR LIVING – viljaton koiranruoka, joka on valmistettu tuoreesta kanasta ja ankasta. Ruoka soveltuu kaikkien rotujen aikuisille koirille.

Sarjasta löytyy myös penturuokia – kysy lisää!

essentialfoods-logo