Kana Collection

wingsta-1

Ihanat Kana Collection -pannat ja taluttimet saat Jyväskylässä vain AlmaVetistä!

Dimangi- ja Shine-mallistoissa pehmusteena on ylellistä ja pehmeää loimusamettia. SATIN-mallistossa vuori on satiinia. Kaikissa pannoissa heijastinnauha on parhainta 3M Schotchlite -laatua. DIMANGI-malliston kristallit kestävät pesun.

Pannat voidaan pestä koneessa 40° asteessa pesupussissa tai käsin miedolla pesuaineella. Pannat ja taluttimet pitävät raikkaasta ilmasta, joten ulkoilu koiran kaulassa pitää niidenkin mielen virkeänä!

KAULAPANNAT

Dimangi-pannat tuovat ylellistä tunnelmaa arkeen ja juhlaan! Kimaltavien kristallien lisäksi puolikiristävään pantaan kuuluu lyhytkarvainen loimusamettipehmuste, 3M-heijastinnauha ja stoppari kiristysosassa.

Koot: 24-55 cm. Panta on sopiva, kun koiran kaulanympärys korvien takaa mitattuna on sama ±1 cm. Leveydet 3,5-5,5 cm. Värit: pinkki, turkoosi, musta, punainen, vihreä, hopea ja kulta.

dimangi-02
Dimangi-pannoissa kimaltavat kristallit

Shine-panta

Koot: 24-55 cm. Panta on sopiva, kun koiran kaulanympärys korvien takaa mitattuna on sama ±1 cm.
Leveydet 3,5-5,5 cm. Värit: Pinkki, turkoosi, musta, punainen, vihreä, hopea, kulta, oranssi ja violetti

satin-02
Shine-pannat herkullisissa väreissä

Satin-panta päällä kiharat pysyvät hallinnassa ja suortuvat suorassa, eikä tämä panta takuulla takuta! Puolikiristävässä pannassa turkkia hellivä satiinipehmuste, 3M-heijastinnauha ja stoppari kiristysosassa.

Koot: 24-55 cm. Panta on sopiva, kun koiran kaulanympärys korvien takaa mitattuna on sama ±1 cm.
Leveydet 3,5-5,5 cm. Värit: Pinkki, turkoosi, musta, punainen, vihreä, hopea, kulta, oranssi ja violetti

satinpink-01 satinviol-01 satinturk-01 satingold-01

TALUTTIMET

Taluttimet sopivat kauniisti pantamallistoon.

Shine-taluttimien käsilenkki on pehmustettu loimusametille. Mukana rengas esim. kakkapussibägille. Koot: S (leveys 17 mm, pieni liipasinlukko) ja M (leveys 22 mm, keskikokoinen liipasinlukko). Värit: Pinkki, turkoosi, musta, punainen, vihreä, hopea, kulta, oranssi ja violetti

shine-01
Shine-talutin

Kakkapussibägi

Käytännöllinen varuste kiinnitettäväksi koiran taluttimeen tai flexin kahvaan. Kakkapussibägissä pussit kulkevat aina mukana tyylikkäästi ja hiljaisesti – tarrakiinnitys takaa kilinättömän käyttömukavuuden.

Materiaalina bägeissä on kaunis ja kestävä loimusametti. Väreinä pinkin, turkoosin ja mustan lisäksi hopea, kulta, vihreä, punainen, violetti ja oranssi. Dimangeilla ja ilman. Heijastinnauha on laadukasta 3M Scotschlitea. Bägit kestävät konepesun. Mallit: Dimangi ja Shine.

bagit-01
Nyt on tyyliä! Kakkapussibägit saat dimangeilla tai shine-kuosilla

www.kanacollection.com