Specific erikoisravintosarja

Specific-ruokavalio: helppoa ja turvallista! Saat meiltä koirien ja kissojen Specific-erikoisruoat! Kysy meiltä neuvoa, mikä Specific-ruokavalio sopii lemmikillesi parhaiten.

1606-specific1

Koirille: Specific koostuu kaikenikäisille terveille koirille tarkoitetuista täysravinnoista sekä erityisten ravintotarpeiden tukemiseen tarkoitetuista ruoista. Specific-sarjasta löytyy sopiva ruokavalio koirallesi sen iästä, rodusta tai erityisistä vaatimuksista riippumatta.

Specific-ruokavaliot ovat ravitsemuksen asiantuntijoiden kehittämiä ja ne ovat saatavana vain eläinlääkäriasemilta. Näin varmistamme, että saat aina ammattilaisen ohjausta ja ruokavalion, joka sopii parhaiten lemmikillesi riippumatta siitä, onko lemmikkisi terve vai sairas.

Kissoille: Specific-kissanruokavaliosarjaan kuuluu kissan erityiset ravitsemustarpeet tyydyttävät perusterveyttä ylläpitävät ravinnot ja terapeuttiset ruokavaliot. Löydät varmasti juuri sinun kissallesi sopivan Specific-ruokavalion sen iästä, elintavoista tai yksilöllisistä erityisvaatimuksista riippumatta.

Dechra, yritys Specific-sarjan taustalla: Dechra on lääkeyritys, jolla on yli 35 vuoden kokemus lemmikkien ravitsemuksesta ja terveydenhoidosta. Specific-ruokavaliot kissoille ja koirille kehitetään tiiviissä yhteistyössä eläinlääkäreiden ja ravitsemustieteilijöiden kanssa, ja ne perustuvat viimeisimpään tietoon ravitsemuksesta ja terveydestä.

Kanta-asiakaskortilla etuja: Kun ostat Specific-ruoat meiltä, kerrytät merkintöjä kanta-asiakaskorttiin, jolla saat joka kymmenennen Specific-säkin veloituksetta!