Ajankohtaista

Syyskuun joukkokuvauspäivät 5.-6.9.2018

Kennelliiton viralliset röntgenkuvaukset edulliseen pakettihintaan AlmaVetin joukkokuvauspäivinä! Myös monirotuiset koirat voivat osallistua tutkimuksiin, ja tällöin kuvat katsotaan klinikalla. Kuvaajana loistava Arja Järvelin!

*** Ainoana Keski-Suomessa: Suoradigijärjestelmämme mahdollistaa erinomaisen kuvanlaadun, ja kuvausprosessimme on nyt entistäkin tehokkaampi, tarkempi ja nopeampi. Toimenpide on tällöin myös mukavampi sille tärkeimmälle: itse potilaalle.***

Viralliset lausunnot tulevat Kennelliitosta, nykyisin jo varsin sutjakkaasti toimivan digitaalisen järjestelmän ansiosta. Parhaimmillaan lausunnon kuvista voit saada jo kuvauspäivänä!

Sähköisen lähetteen kuvista voi tehdä etukäteen. Katso ohjeet Kennelliiton sivuilta >

Joukkokuvaus on hinnoiteltu otettavien kuvien lukumäärän mukaan. Selkäkuviin tarvittava kuvamäärä riippuu koiran koosta ja oleellisesti rodusta – jos mietityttää minkälaiset selkäkuvat koirastasi tulisi ottaa, ole yhteydessä meihin.

HINNASTO:

*** Virallinen lonkka- ja kyynärkuvaus 150 €
*** Virallinen selkäkuvaus (riippumatta kuvien lukumäärästä) 150 €
*** Lonkat, kyynärpäät, selkä kokonaishinta 240 €

*** Polvitarkastus 50 €.

Varaa aika kätevästi nettiajanvarauksestamme (HUOM! valitse pudotusvalikosta JOUKKOkuvaus) tai rimpauta 029 1700 165.

Tervetuloa! 🙂

Virallliset röntgenkuvat

Ihanaa keskikesän juhlaa, ystävät!

Klinikan väki seuraa tuota pikaa hoitajamme Arjan Sumu- ja Uno-tessujen esimerkkiä ja kirmaa juhannusvesien äärelle!

Palvelemme to 21.6. klo 17 asti. Pe 22.6. ja la 23.6. klinikka on suljettu, mutta sunnuntaina 24.6. olemme täällä jälleen teitä varten.

Leppoisia & turvallisia hetkiä ihan jokaiselle 🙂

Hyvää juhannusta!

Punkkisuoja kuntoon kätevästi AlmaVetissä!

Punkkeja on liikkeellä runsain mitoin – onko sinun lemmikkisi jo suojattu niitä vastaan?

Viheliäiset punkit levittävät erilaisia haitallisia tauteja, kuten mm. borrelioosia ja puutiaisaivotulehdusta, joten niiden torjunta ennalta on ehdottoman tärkeää.

Varaa aika meille AlmaVetiin – eläinlääkärimme osaavat valita parhaimman & sopivimman punkkihäätövaihtoehdon juuri sinun lemmikillesi! 😌

PUNKKIkäynnin hinta: 45 € (ei sis. lääkkeitä). Soita 029 1700 165 tai varaa aika näppärästi nettipalvelustamme >

Punkkisuoja

Tähystyssterilaatio: vähemmän kipua, nopeampi toipuminen

Hyvinvointia tyttökoiralle tähystyssterilaatiolla! Sterilointi voi olla tärkein yksittäinen koirasi hyvinvointiin vaikuttava päätös, jolla on kiistattomat terveysvaikutukset. Tähystyksellä tapahtuva leikkaus on selkeästi vähemmän kipua tuottava vaihtoehto. Myös toipuminen on nopeampaa perinteiseen avoleikkaukseen verrattuna.

☀️ Elämä leikatun narttukoiran kanssa on helpompaa

Sterilointi voi estää yleisimmät narttukoiran sairaudet: märkäkohdun ja nisäkasvaimet, ei-toivotuista tiineyksistä ja valeraskausoireista puhumattakaan.

Tuo huoletta koirasi meille AlmaVetiin! Meillä rakkaasta lemmikistäsi huolehtii erityisen kokenut, lämminhenkinen ja varmaotteinen tiimi ❤️

Koiran sterilisaatio tähystysleikkauksella 720 €. Kokonaishinta sisältää toipilaspuvun ja lääkitykset – siis kaiken!

Lue lisää sterilointitietopankistamme >

Katso tästä lyhyt VIDEO, jossa Pes ja Rauha ovat kotiutumassa klinikalta steriloinnin jälkeen. Kuka uskoisi, että molemmat neidit on leikattu muutamaa tuntia ennen videon kuvaamista! Toipuminen on todellakin joutuisaa!

Palvelemme teitä kesän jokaisena päivänä – myös viikonloppuisin!

Rakkaat asiakkaamme, meillä on ilo ilmoittaa, että 1.6. alkaen AlmaVet on avoinna JOKA päivä eli myös kaikki kesäviikonloput syyskuun alkuun asti! Ainoastaan juhannuksena (22.-23.6.) huilaamme.

Viikonloppuisin palvelemme klo 9-15. Lauantai- ja sunnuntaiaamupäivisin palvelemme ajanvarauspotilaita. Tällöin teemme myös esim. leikkauksia ja tähystystoimenpiteitä. Etukäteen varatut ajat ovat normaalin hinnastomme mukaisia. Aamupäiväajat klo 9-12.

Lauantai- ja sunnuntai-iltapäivät ovat kiirepotilaita varten. Päivystyshintamme: lauantaisin 50 % korotus normaalihintoihin, sunnuntaisin 100 % korotus. Päivystyskorotus ei koske kotiin luovutettavia lääkkeitä ja tarvikkeita eikä rehuvalmisteita. Iltapäivän päivystysajat klo 12-15.

Huoletonta kesää kaikille & muistakaa, että olemme täällä teitä varten – koko kesän, joka päivä!

Kätevään nettiajanvarauspalveluumme pääset tästä >

AlmaVet palvelee koko kesän

AlmaVet on auki joka päivä koko kesän!

Rakkaat asiakkaamme, meillä on ilo ilmoittaa, että 1.6. alkaen AlmaVet on avoinna JOKA päivä eli myös kaikki kesäviikonloput syyskuun alkuun asti!

Aktiivisen koiran terveystarkastukseen sisältyvät nyt myös rokotteet!

Ruoho vihertää, linnut laulavat ja aurinkokin innostuu välillä pilkistelemään – kesä on ihan oikeasti tulossa! Nyt on hyvä aika hoitaa touhukkaan tessuystävän terveysasiat kuntoon.

Tarjoamme aktiivi-ikäiselle koiralle terveystarkastuksen, joka sisältää laajan kliinisen yleistutkimuksen päästä häntään, liikkumisen arvioinnin sekä perusveriarvojen tutkimukset (verenkuva, elinarvot). Käynti painottuu ennaltaehkäisevään terveydenhuoltoon.

HUOM. rokotukset sisältyvät terveystarkastuksen hintaan! Harrastuskaverin hyvinvointi – aktiivisen koiran terveystarkastus: 145 €.

Varaa aika puh. 029 1700 165. Voit varata sen kätevästi myös nettiajanvarauspalvelumme kautta silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Nettiajanvaraukseen >

Koiran terveystarkastus

Harrastuskaverin hyvinvointi – aktiivisen koiran terveystarkastus

Nyt on hyvä aika hoitaa touhukkaan koirakaverin terveysasiat kuntoon. Tarjoamme aktiivi-ikäiselle koiralle terveystarkastuksen, joka sisältää perusteellisen kliinisen yleistutkimuksen päästä häntään sekä liikkumisen arvioinnin. Käynnin yhteydessä tutkitaan perusveriarvot (verenkuva, elinarvot) verinäytteestä. Käynti painottuu ennaltaehkäisevään terveydenhuoltoon.