Maaliskuun joukkokuvauspäivä pe 16.3.2018

Tervetuloa AlmaVetin joukkokuvauspäivään, jolloin saat viralliset Kennelliiton röntgenkuvaukset edulliseen hintaan! Myös monirotuiset koirat voivat osallistua tutkimuksiin, ja tällöin kuvat katsotaan klinikalla. Viralliset lausunnot tulevat Kennelliitosta, nykyisin jo varsin sutjakkaasti toimivan digitaalisen järjestelmän ansiosta. Parhaimmillaan lausunnon kuvista voit saada jo kuvauspäivänä!

Sähköisen lähetteen kuvista voi tehdä etukäteen: katso ohjeet Kennelliiton sivuilta.

Joukkokuvaus on hinnoiteltu otettavien kuvien lukumäärän mukaan. Selkäkuviin tarvittava kuvamäärä riippuu hieman koiran koosta ja oleellisesti rodusta – jos mietityttää minkälaiset selkäkuvat koirastasi tulisi ottaa, ole yhteydessä meihin.

Joukkokuvaushintamme: 1 kuva 135 €, 2-3 kuvaa 155 €, lisäkuvat 25 €/kpl.

Esimerkiksi saksanpaimenkoiran luustokuvaus sisältäen selkäkuvat (LTV- ja SP-lausunto), lonkat ja kyynärpäät maksaa 205-230 € koiran koosta riippuen. Polvitarkastus aina joukkokuvauspäivinä edulliseen 35 € hintaan.

Varaa aika kätevästi nettiajanvarauksestamme tästä linkistä (HUOM! valitse pudotusvalikosta JOUKKOkuvaus eläinlääkärille Teppo Heinola) tai rimpauta 029 1700 165.

Tervetuloa!

Maaliskuun joukkokuvauspäivä

%d bloggaajaa tykkää tästä: