Suvi Heinola ja Robin

Varaa aika

Ajan varaaminen AlmaVetiin on helppoa.

Voit varata ajan puhelimitse klinikan aukioloaikoina, puh. 029 1700 165 tai sähköisen ajanvarausjärjestelmän kautta silloin, kun se sinulle parhaiten sopii.

Nettiajanvaraukseen pääset tästä >

Nettiajanvarauksen kautta voit varata ajan mm. seuraaviin toimenpiteisiin:

Eläinlääkärikäynti 30 min

Eläinlääkärikäynti 30 min on tarkoitettu tavanomaisiin hoitokäynteihin, esim. korva- tai silmätulehdus, iho-ongelma, yleistutkimus tai kroonisen sairauden vaatima kontrollikäynti. Mikäli kyseessä on jatkotutkimus, leikkaus tms. varaattehan pidemmän ajan.
HUOM! täydentäkää info-kohtaan käynnin syy.

Eläinlääkärikäynti 60 min

Eläinlääkärikäynti 60 min sisältää laajempia tutkimuksia. Käynnin hinta muodostuu tehtyjen tutkimusten perusteella. Pyydämme laittamaan esitiedot lemmikin sairaudesta sähköpostilla info@almavet.fi. Mikäli eläintä on tutkittu jo muualla, pyytäkää hoitanutta eläinlääkäriä lähettämään potilastiedot meille sähköpostilla. Täydentäkää myös infokohtaan käynnin syy.

Käytösneuvontakäynti

Käytösongelmat ovat tavallisia, ja niiden taustalla voi olla terveyteen liittyviä seikkoja. Käytösneuvontakäynnillä pyritään selvittämään ongelmakäyttäytymisen syitä. Joskus voidaan myös harkita lääkitystä ongelmakäyttäytymisen helpottamiseksi. Varsinaista koulutussuunnitelmaa ei käynnillä tehdä. Koko perheen olisi hyvä olla läsnä käynnillä.
Hinta käytösneuvontakäynnille (60 min) 145 €.

Kontrollikäynti

Meidän omille asiakkaille suunnattu käynti, kontrollikäynti varataan eläinlääkäriltä saatujen ohjeiden mukaan! Klinikkamaksu kontrollikäynnistä on alennettu 15 €.

Tähystyssterilointi narttukoiralle

Sterilointileikkauksen jälkeen narttukoiralle ei tule enää kiimoja, se ei voi tulla tiineeksi eikä vaaraa kohtutulehduksesta ole. Suurin osa sterilointileikkauksista tehdään klinikallamme tähystysleikkauksena, koska se aiheuttaa vähemmän kipua ja toipuminen on selvästi nopeampaa. Olemme olleet ensimmäisten joukossa aloittamassa Suomessa tähystysleikkauksia, ja kokemusta on kertynyt rutkasti! Sterilointileikkaus tulisi tehdä vasta, kun edellisestä kiimasta on kulunut n. 3 kk, ennen kuin seuraava kiima alkaa. Kokonaishinta tähystyssterilaatiolle on 675 €. Hinta sis. lääkitykset ja kaulurin. Toipilaspuku laskutetaan erikseen.

Rokotus

Muistathan ottaa lemmikin aiemmat rokotustiedot mukaan rokotuskäynnille! Rokotushinnat >

Korvatähystys

Korvatulehdusten uusimisen taustalla on usein se, että edellinen tulehdus ei ole päässyt kunnolla parantumaan. Vierasesineet korvakäytävissä, esim. koirankarvat, ovat hyvin tavallisia. Korvien videotähystyksessä nähdään korvakäytävään kunnolla, ja korva saadaan puhdistettua huolellisesti. Toimenpide tehdään nukutuksessa, eli paasto 12 h ennen toimenpidettä.
Hinta noin 400 €.

Tiineysultraäänitutkimus

Ultraäänitutkimuksella saadaan selville onko narttu tiine, eli onko pentuja tulossa! Tiineysultraäänitutkimus suositellaan tehtäväksi n. 24-28 vrk astutuksen jälkeen. Tiineysultran hinta 79 €.

Hammaskivenpoisto ja hammastarkastus

Eläinlääkärin suorittamassa hammaskivenpoistossa eläimen hampaat puhdistetaan hammaskivestä ja plakista nukutuksessa. Näin hampaat saadaan puhdistettua myös sisäpinnoilta ja ientaskuista. Hampaiden kunto tarkastetaan hammaskivenpoiston yhteydessä silmämääräisesti ja ientaskumittarilla. Käytössämme on huipputekniikkaa edustava hampaiden röntgenkuvantamiseen tarkoitettua yksikkö. Hammaskivenpoisto-ajanvaraus on tarkoitettu vain terveille eläimille. Jos lemmikilläsi on jokin sairaus tai suussa selvä ongelma, olettehan yhteydessä puhelimitse!
Hammaskivenpoiston hinta on 270 €.

Harrastuskaverin hyvinvointi – aktiivisen koiran terveystarkastus

Käynti sisältää perusteellisen kliinisen yleistutkimuksen sekä liikkumisen arvioinnin. Käynnin yhteydessä tutkitaan perusveriarvot (verenkuva, elinarvot) verinäytteestä. Käynti painottuu ennaltaehkäisevään terveydenhuoltoon. Tarkastuksen yhteydessä arvioidaan mm. rotukohtaiset sairausriskit sekä ennaltaehkäisevien toimenpiteiden tarve (hammaskivenpoisto, sterilointi/kastrointi) yhdessä omistajan kanssa.  Pakettihinta käynnille on 145 €. Rokotukset sisältyvät hintaan. Käynnin yhteydessä mahdollisesti annetuista lois- ja punkkilääkityksistä veloitetaan vain lääkeaineen hinta.

Tassunjälki sydämessä – vanhan lemmikin kattava terveystarkastus

Sisältää huolellisen yleistutkimuksen päästä häntään, sekä perusveriarvojen (verenkuva ja elinarvot) tutkimisen verinäytteestä. Käynnillä kartoitetaan eläimen terveystilanne ja tehdään hoitosuunnitelma yhdessä omistajan kanssa. Pakettihinta käynnille on 145 €. Rokotukset sisältyvät hintaan. Käynnillä otetut ohutneulanäytteet tutkitaan 50 € hinnalla (normaalisti 67,50 €) sis. näytteenotto ja tulkinta.

Eutanasia

Huolehdimme lemmikkisi viimeisestä matkasta lempeästi ja kunnioittaen. Lisätietoja >

Nettiajanvaraukseen pääset tästä >

Kattavan hinnastomme löydät täältä >

HUOM. oikeudet hintojen muutoksiin pidätetään.

%d bloggaajaa tykkää tästä: