Terveystarkastukset

Suvi Heinola ja Robin

Klinikallamme on valmiiksi räätälöidyt terveystarkastuspaketit niin aktiivi-ikäiselle kuin myös vanhalle, jo elämää nähneelle lemmikille. Terveystarkastus tehdään myös rotuun liittyvät piirteet huomioiden.

Harrastuskaverin hyvinvointi -tutkimus aktiiviselle koiralle

Aktiivisen koiran terveystarkastus sisältää laajan kliinisen yleistutkimuksen kirsusta hännänpäähän. Tarkastuksessa tutkitaan hampaat, imusolmukkeet, silmät, korvat, vatsa, lihaskunto, paino sekä sydän ja keuhkot. Lisäksi tehdään perusveriarvojen tutkimus (verenkuva, elinarvot). Käynti painottuu ennaltaehkäisevään terveydenhuoltoon. Rokotteet sisältyvät käynnin hintaan ja mahdolliset reseptit sisältyvät käynnin hintaan.

Tassunjälki sydämessä -tarkastus vanhalle koiralle

Vanhan koiran terveystarkastus ottaa huomioon ikääntymisen erityispiirteet ja sisältää perusteellisen kliinisen yleistutkimuksen päästä häntään. Käynnin yhteydessä tutkimme verenkuvan (punasoluarvot, valkosolut ja verihiutaleet) sekä elinarvot, eli mm. munuaisten ja maksan toimintaa kuvaavat arvot.

Tutkimuksessa tarkastellaan myös mm. hampaiden kunto, imusolmukkeet, silmät ja korvat, tunnustellaan vatsa, arvioidaan lihaskunto ja mahdollinen ylipaino sekä kuunnellaan sydän ja keuhkot. Rokotteet ja mahdolliset reseptit sisältyvät terveystarkastuksen hintaan.
Terveystarkastus on tarkoitettu terveelle koiralle, jos lemmikilläsi on sairauden oireita, varaathan tätä käyntiä varten normaalin eläinlääkäikäyntiajan.

Haluatko lisätietoja?
Kysy lisää ajanvarausnumerostamme 029 1700 165 tai lähetä meille sähköpostia os. info@almavet.fi.

%d bloggaajaa tykkää tästä: