Toukokuun joukkokuvauspäivä ke 9.5.2018

Tervetuloa AlmaVetin joukkokuvauspäivään, jolloin saat viralliset Kennelliiton röntgenkuvaukset edulliseen hintaan! Myös monirotuiset koirat voivat osallistua tutkimuksiin, ja tällöin kuvat katsotaan klinikalla.

*** Ainoana Keski-Suomessa: Suoradigijärjestelmämme mahdollistaa erinomaisen kuvanlaadun, ja kuvausprosessimme on nyt entistäkin tehokkaampi, tarkempi ja nopeampi. Toimenpide on tällöin myös mukavampi sille tärkeimmälle: itse potilaalle.***

Viralliset lausunnot tulevat Kennelliitosta, nykyisin jo varsin sutjakkaasti toimivan digitaalisen järjestelmän ansiosta. Parhaimmillaan lausunnon kuvista voit saada jo kuvauspäivänä!

Sähköisen lähetteen kuvista voi tehdä etukäteen. Katso ohjeet Kennelliiton sivuilta http://www.kennelliitto.fi/uutiset/lahetteet-virallisiin-terveystutkimuksiin-voi-nyt-tilata-etukateen-sahkoisesti

Joukkokuvaus on hinnoiteltu otettavien kuvien lukumäärän mukaan. Selkäkuviin tarvittava kuvamäärä riippuu koiran koosta ja oleellisesti rodusta – jos mietityttää minkälaiset selkäkuvat koirastasi tulisi ottaa, ole yhteydessä meihin.

Joukkokuvaushintamme: 1 kuva 135 €, 2-3 kuvaa 155 €, lisäkuvat 25 €/kpl.

Esimerkiksi saksanpaimenkoiran luustokuvaus sisältäen selkäkuvat (LTV- ja SP-lausunto), lonkat ja kyynärpäät maksaa 205-230 € koiran koosta riippuen. Polvitarkastus aina joukkokuvauspäivinä edulliseen 35 € hintaan.

Varaa aika kätevästi nettiajanvarauksestamme (HUOM! valitse pudotusvalikosta JOUKKOkuvaus) tai rimpauta 029 1700 165.

Tervetuloa! 🙂

Joukkokuvaus

%d bloggaajaa tykkää tästä: