Toukokuussa kolmet pentutreffit – varaa paikkasi heti!

Tule tutustuttamamaan koiranpentusi ikätovereihin leikkimisen merkeissä Almavetiin! Lajitovereiden kanssa peuhaaminen on koiranpennulle tärkeää – suorastaan korvaamatonta: se antaa pennulle mahdollisuuden harjoitella sosiaalisia eleitä ja luoda sosiaalisia suhteita. Leikkiminen kehittää tasapainoa, motoriikkaa ja oppimiskykyä. Lisäksi se on hauska tapa saada liikuntaa ja virkistää mieltä.

Järjestämme toukokuussa pentutreffejä hyvinvointikeskuksemme puolella, jossa pennuilla on reilusti tilaa temmeltää turvallisessa ympäristössä. Tulevat pentutreffimaanantait ovat: 7.5., 14.5. ja 21.5.2018. Touhutuokioita ohjaa hyvinvointivalmentajamme Vera Hepomäki.

Minkäikäinen pentu voi osallistua?
– Terve ja rokotettu
– Min. 15 vk, max 5 kk

Treffit kestävät 30 min. Yhteen ryhmään mahtuu 5 tessua.
Klo 17: Pienet pennut
Klo 18: Isot pennut

Hinta 15 €/ipana.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot:
vera.hepomaki@almavet.fi tai 040 5756 365 (klinikan aukioloaikoina)

Tervetuloa!

AlmaVetin pentutreffit

 

%d bloggaajaa tykkää tästä: