Tunnetko lemmikkisi normaalin käytöksen?

Kuinka hyvin osaat kuvailla lemmikkisi normaalia käyttäytymistä? Mitkä ovat merkkejä, joista tiedät, että eläinystävälläsi on jotain pielessä?

Jo ennen eläinlääkärin tekemään terveystarkastukseen hakeutumista kannattaa arjessa ottaa tavaksi oman lemmikkisi liikkumisen, vireystason ja käyttäytymisen, syömisen ja juomisen, painon sekä muun olemuksen päivittäinen tarkkailu. Silmien, korvien, suun, takapuolen ja ulkoisten sukuelinten tarkastuskin on syytä tehdä vähintään viikottain.

Vaikka me eläinlääkärissä työtä tekevät osaamme tehdä lemmikin terveydentilaan liittyviä arvioita ja päätelmiä (toivottavasti tämä ei teitä kovin yllätä 😅), olet sinä päivittäin rakasta lemmikkiäsi seuraavana juuri sinun lemmikkisi käyttäytymisen ammattilainen. Sinulla on parhaat edellytykset arvioida oman lemmikkisi käytöstä ja olemusta. Meitä eläinlääkärissä helpottaa kovasti, kun sinä omistajana kerrot meille millainen se sinun lemmikin normaali käytös ja olemus on. On olemassa nimittäin aikas erilaisia tapoja toteuttaa lajinominaisia viettejä 💙💚

AlmaVetin ajanvarauksesta voit varata ajan terveystarkastukseen omalle lemmikillesi TÄSTÄ

%d