Mikä ihmeen AlmaCare?

Mikä ihmeen AlmaCare? 💙💚

Vaikka koirasi tarpeet ajavat monen asian edelle, joskus on hetki, kun apu on tarpeen. AlmaCare-palvelu on suunniteltu näihin hetkiin ja toteutetaan yhdessä ihanan uuden naapurimme Koiramon kanssa. Joskus aikataulujen järjestäminen eläinlääkärikäynnin ajaksi on mahdottomuus. AlmaCare huolehtii ja hoivaa.

Voit tuoda koirasi heti aamulla, 7.30 alkaen, hoitoon Koiramon puolelle. Koiramon sydämellinen ja koulutettu väki huolehtii koirasi sovitun ajan mukaan AlmaVet-klinikalle eläinlääkärin pakeille. Eläinlääkärikäynnin jälkeen koirasi haetaan toipumaan ja hellään hoivaan Koiramon päivähoidon puolelle. Mikäli toipuminen vaatii täydellistä omaa rauhaa, sen koirasi saa Koiramon hiljaisessa huoneessa. Voit noutaa koirasi mihin aikaan tahansa, klo 17.00 mennessä.

AlmaCare-palvelu soveltuu koirallesi parhaiten, kun kyseessä on ns. rutiininomainen käynti eläinlääkärillä (hammashuolto, rokotukset, korvatähystykset, kontrollikäynnit). Eläinlääkäri arvioi aina tapauskohtaisesti vaativimpien operaatioiden (esim. leikkaukset) jälkeen, voiko koira toipua päivähoidon puolella.

Mikäli koirasi on ollut operaatiossa ja tarvitset operaatiota seuraavalle päivälle huoltapitävän päivähoidon, koska koiraa ei vielä voi jättää yksin kotiin. AlmaCare auttaa.

Koirasi tarvitsee rauhoituksen, jotta turkin trimmaus sujuu. AlmaCare auttaa. Huomioithan, että rauhoituksessa tehtävä trimmaus on aina turkin alasajo koneella, pitäen rauhoitusajan mahdollisimman koiraystävällisenä. Eläinlääkärissä suoritettu rauhoitus ja samassa paikassa tapahtuva turkin alasajo parantaa koirasi turvallisuutta merkittävästi.

Koirasi on saanut lääkepesumääräyksen eläinlääkäriltä. Olet epävarma, kuinka pesu toteutetaan tai mietit, pysyykö koirasi shampoon vaikuttavan ajan paikoillaan. AlmaCare auttaa. Varaa pesuaikasi Koiramosta puhelimitse p. 0401207116. Huolehdimme koko kuurin ajan pesuista sinulle sopivalla aikataululla.

Koirasi on tulossa leikkaukseen AlmaVetin klinikalle, mutta koiran turkinpesu ennen leikkausta on mahdottomuus. AlmaCare auttaa. Koirasi pääsee peseytymään Koiramon hoitolaan ennen leikkausta. Varaa pesuaikasi Koiramon ajavarauskalenterista, suosittelemme pikapesua.

Siis:
💕Päivähoito eläinlääkärikäynnin yhteydessä
💕Toipilaspäivä Koiramon hoitolassa
💕Trimmaus rauhoituksessa
💕Lääkepesut Koiramon SPAssa
💕 Pesut ennen leikkausta

Tätä kaikkea on AlmaCare. Yhdessä eläinlääkärien kanssa. Koirasi parhaaksi. Sinua auttaen.

Varaa aikasi AlmaVetin ajanvarauksesta:
📞 0291700165

%d bloggaajaa tykkää tästä: