Uusi kirurgian yksikkö avataan lokakuussa!

Rakkaat asiakkaamme!

Näin syksyn saavuttua meillä on upeita uutisia Vasarakadulta! Pitkään tekeillä ollut laajennuksemme alkaa viimein olla valmis ja uudet tilamme avataan lokakuun alussa. Tepon sanoin, tämä on nyt sitten se Almavet 2.0 ❤
Avaamme lokakuussa upouuden leikkaussaliosaston. Leikkaussaliyksikkömme käsittää kaksi pehmytosakirurgiaan keskittyvää leikkaussalia sekä rauhoitus-, valmistelu- ja heräämötilat. Leikkaussaliyksikkö on täysin erillinen, ja sinne on oma sisäänkäynti AlmaVet Cat kissaklinikan puoleisessa päädyssä.

Leikkaussaleissamme työskentelee neljästä eläinlääkäreistä ja hoitajista koostuva tehotiimi. Viimeisen vuoden aikana olemme kouluttaneet tähystysleikkauksiin sekä vaativiin pehmytkudosleikkauksiin nuorempia eläinlääkäreitämme. Käyttöön on otettu myös uusia leikkaustekniikoita, kuten esimerkiksi leikkauslaser ja airplasma.

Keskitämme uuteen leikkausyksikköön kaiken ajanvarauksella tapahtuvan leikkaustoimintamme. Kiireellisiä ja hätäleikkauksia varten toimintaan jää Almavetin alkuperäinen leikkaussali Vasarakadun puoleisessa päädyssä.
Uudessa leikkaussaliyksikössämme teemme lähes kaikkea mahdollista pehmytosakirurgiaa. Saleista löytyvät mm. laparoskopialaitteistot, laserkirurgiavalmius, uuden uutukainen air-plasmatekniikka sekä kudosfuusiolaitteisto. Uudet, ajanmukaiset tilat ja laitteet mahdollistavat mm. minimaalisen antibioottien käytön leikkausten yhteydessä sekä potilaan parhaan mahdollisen toipumisen ja kivunhallinnan.

Muutosten myötä luvassa on iloisia uutisia myös hätäisemmille potilaillemme. Akuuttiaikoja varataan jatkossa eläinlääkäreidemme aikatauluun selkeästi enemmän, jotta voimme palvella teitä paremmin silloin kun on hätä tai jatkotoimenpiteitä vaaditaan nopeasti. Koemme, että päivystystapausten hoito arkipäivisin on ajoittain Keski-Suomessa ollut hyvinkin ruuhkautunutta, ja toivomme omalta osaltamme voivamme auttaa tätä tilannetta 💚💙

%d