Uusi kirurgian yksikkö avataan lokakuussa!

Rakkaat asiakkaamme!

Näin syksyn saavuttua meillä on upeita uutisia Vasarakadulta! Pitkään tekeillä ollut laajennuksemme alkaa viimein olla valmis ja uudet tilamme avataan lokakuun alussa. Tepon sanoin, tämä on nyt sitten se Almavet 2.0 ❤
Avaamme lokakuussa upouuden leikkaussaliosaston. Leikkaussaliyksikkömme käsittää kaksi pehmytosakirurgiaan keskittyvää leikkaussalia sekä rauhoitus-, valmistelu- ja heräämötilat. Leikkaussaliyksikkö on täysin erillinen, ja sinne on oma sisäänkäynti AlmaVet Cat kissaklinikan puoleisessa päädyssä.

Leikkaussaleissamme työskentelee neljästä eläinlääkäristä ja kolmesta hoitajasta koostuva tehotiimi. Viimeisen vuoden aikana olemme kouluttaneet tähystysleikkauksiin sekä vaativiin pehmytkudosleikkauksiin nuorempia eläinlääkäreitämme Isto Talviota ja Maria Heinävaaraa. Suvi ja Viivi ovat leikanneet vaativimpia tapauksia yhdessä ja uusia leikkaustekniikoita, kuten esimerkiksi leikkauslaser ja airplasma on otettu käyttöön. Leikkaussaliyksikkömme vastuullisina hoitajina aloittavat klinikkaeläinhoitajista Henna, Katja sekä Kata. Eläinlääkäreistä salivuorossa on aina kerrallaan yksi, sillä haluamme panostaa erityisesti rauhalliseen toimintaympäristöön, joka mahdollistaa leikkauspotilaidemme erityistarpeiden huomioimisen entisiä tiloja paremmin.

Keskitämme uuteen leikkausyksikköön kaiken ajanvarauksella tapahtuvan leikkaustoimintamme. Kiireellisiä ja hätäleikkauksia varten toimintaan jää Almavetin alkuperäinen leikkaussali Vasarakadun puoleisessa päädyssä.
Uudessa leikkaussaliyksikössämme teemme lähes kaikkea mahdollista pehmytosakirurgiaa. Saleista löytyvät mm. laparoskopialaitteistot, laserkirurgiavalmius, uuden uutukainen air-plasmatekniikka sekä kudosfuusiolaitteisto. Uudet, ajanmukaiset tilat ja laitteet mahdollistavat mm. minimaalisen antibioottien käytön leikkausten yhteydessä sekä potilaan parhaan mahdollisen toipumisen ja kivunhallinnan.

Muutosten myötä luvassa on iloisia uutisia myös hätäisemmille potilaillemme. Akuuttiaikoja varataan jatkossa eläinlääkäreidemme aikatauluun selkeästi enemmän, jotta voimme palvella teitä paremmin silloin kun on hätä tai jatkotoimenpiteitä vaaditaan nopeasti. Koemme, että päivystystapausten hoito arkipäivisin on ajoittain Keski-Suomessa ollut hyvinkin ruuhkautunutta, ja toivomme omalta osaltamme voivamme auttaa tätä tilannetta 💚💙

%d bloggaajaa tykkää tästä: