Klinikkaeläinhoitaja uudelle kirurgian osastolle!

Eläinklinikka Almavetin uusi kirurgian osasto on avannut ovensa ja tarvitsemme tiimiimme vielä yhden klinikkaeläinhoitajan.
Haemme kirurgian osastollemme kokenutta klinikkaeläinhoitajaa. Vaatimuksena on kokemus kirurgisista toimenpiteistä, anestesiatoimenpiteistä ja asiakaspalvelusta.
💚 Työnkuvaus
Työskentelet pehmytosakirurgiaan ja tähystysleikkauksiin keskittyneellä eläinklinikan kirurgian osastolla. Osaston välineet ja laitteet ovat erittäin tasokkaat. Osastolla työskentelevät kirurgiaan keskittyneet eläinlääkärit ja klinikkaleläinhoitajat.
💙 Sijainti
Klinikka sijaitsee kauppakeskus Sepän vieressä Jyväskylässä. Kirurgian osaston kanssa samassa rakennuksessa on pääklinikka, jossa hoidetaan sisätautipotilaat, akuutit potilaat ja hammaspotilaat. Kissaklinikka AlmaVet Cat toimii kirurgiaosaston välittömässä läheisyydessä.
💚 Toivomme sinulta
Sinulla tulee olla klinikkaeläinhoitajan koulutus ja kokemusta leikkaussaliympäristössä toimimisesta. Kyseessä on pieni ja tiivis porukka ja ryhmän sisäinen toiminta on ensiarvoisen tärkeää. Lisäksi vaatimuksena on halu syventyä kirurgiaan erikoisalana ja olla mukana kehittämässä toimintaamme entistä paremmaksi.
💙 Tarjoamme sinulle
Almavet Kirurgia tarjoaa sinulle vakituisen työn kirurgian parissa. Panostamme oppimiseen ja koulutukseen. Almavet klinikalla työskentelevät erittäin ammattitaitoiset eläinlääkärit ja klinikkaeläinhoitajat. Työ kirurgian osastolla on varmasti haastavaa, mutta myös erittäin palkitsevaa.
Työsuhde on vakituinen. Työaika on maanantaista perjantaihin. Viikonloppuisin klinikka on suljettu. Työaika 37.5 tuntia/viikko ja sijoittuu klo 08.00-20.00 väliseen aikaan.
Palkkaus sopimuksen/kokemuksen mukaan.
Työn aloitus välittömästi kun sopiva henkilö löytyy.
💚 Hakemukset ja tiedustelut
Sähköpostilla osoitteeseen hanne.koski@almavet.fi.
%d bloggaajaa tykkää tästä: