KLINIKKAELÄINHOITAJA, TULE MEILLE TÖIHIN!

Eläinklinikka Almavetin uusittu kirurgian osasto on avannut ovensa syksyllä 2022 ja toiminnan laajentuessa tarvitsemme tiimiimme vielä yhden klinikkaeläinhoitajan. Haemme kirurgian osastollemme kokenutta klinikkaeläinhoitajaa. Vaatimuksena on kokemus kirurgisista toimenpiteistä, anestesiatoimenpiteistä ja asiakaspalvelusta.

Työnkuvaus

Työ sijoittuu pääosin eläinklinikan kirurgian osastolle. Almavetin kirurgian osasto on keskittynyt pehmytosakirurgiaan ja tähystysleikkauksiin. Osaston välineet ja laitteet ovat erittäin tasokkaat ja osastolla työskentelevät kirurgiaan keskittyneet eläinlääkärit ja klinikkaeläinhoitajat.

Almavet klinikka sijaitsee kauppakeskus Sepän vieressä Jyväskylän Seppälässä. Kirurgian osaston kanssa samassa rakennuksessa toimivat Almavetin pääklinikka, sekä kissaklinikka Almavet Cat. Pääklinikan puolella hoidamme sisätautipotilaat, akuutit potilaat ja hammaspotilaat. Pääklinikalla on myös tasokkaat välinehuollon hygieniatilat.

Mitä toivomme sinulta

Sinulla tulee olla klinikkaeläinhoitajan koulutus ja kokemusta toimimisesta leikkaussaliympäristössä. Kirurgian puolella työskentelee pieni ja tiivis leikkaussalitiimi ja ryhmän sisäinen toiminta on ensiarvoisen tärkeää. Odotamme sinulta joustavuutta ja hyviä tiimityötaitoja. Lisäksi vaatimuksena on halu syventyä kirurgiaan erikoisalana, ja olla mukana kehittämässä toimintaamme entistä paremmaksi.

Mitä tarjoamme sinulle

Almavet tarjoaa sinulle vakituisen työn kirurgian parissa. Pääset osaksi erittäin taitavaa eläinlääkäreistä ja klinikkaeläinhoitajista koostuvaa huipputiimiä. Panostamme klinikallamme henkilöstömme oppimiseen ja koulutukseen. Tarjoamme sinulle haastavan, mutta samalla myös palkitsevan työn kirurgian parissa.

Muut tiedot

Työsuhde on vakituinen. Työaika maanantaista perjantaihin, viikonloppuisin klinikka on suljettu. Työaika 37.5 tuntia/viikko ja sijoittuu 08.00-20.00 väliseen aikaan.
Palkkaus sopimuksen/kokemuksen mukaan.
Työn aloitus välittömästi kun sopiva henkilö löytyy.
Hakemukset viimeistään 21.4.2023 mennessä osoitteeseen hanne.koski@almavet.fi.
Tiedustelut sähköpostilla hanne.koski@almavet.fi.

%d