Lahjoitamme osan kissapotilaiden käyntimaksuista ennaltaehkäisevään eläinsuojelutyöhön

Eläinsuojelutyö on lähellä sydäntämme. Olemme jo alun perin päättäneet olla mukana parantamassa heikoimmassa asemassa olevien eläinten asemaa. On äärimmäisen surullista, että Suomessa hylätään ja lopetetaan vuosittain arviolta yli 20 000 kissaa. Kissapopulaatiot ovat räjähtäneet käsiin. Tilanteen on muututtava.

Koska voimme olla osa muutosta, lahjoitamme ennaltaehkäisevään eläinsuojelutyöhön AlmaHelp Association ry:n Kissaprojekti-hankkeeseen

  • jokaisesta klinikkamme kissakäynnistä 2 euroa/käynti
  • jokaisesta tarvike-/kissanruokaostosta 50 senttiä/kertaosto

Vapaaehtoisvoimin pyörivässä Kissaprojektissa tehdään parempaa tulevaisuutta kotimaisille kissoille kestävästi ja humaanisti: steriloinnein, tunnistusmerkinnöin ja valistaen. Pienistä puroista syntyy tunnetusti suuri joki <3

Lisätietoja: www.kissaprojekti.org #eläintenhyvinvointi #ympäristövastuu

2016-07-01-kissat

%d