Töihin AlmaVettiin?

Oletko sinä uusi almavetiläinen?

Etsimme kivenkovaan, mutta lämminhenkiseen AlmaVet-tiimiin vahvistusta ASIAKASPALVELUUN. AlmaVet-eläinklinikan asiakaspalvelun työntekijä on yleensä ensimmäinen ja viimeinen almavetiläinen, jonka asiakkaamme kohtaavat tullessa ja lähtiessä. Siksi toivomme sinulta välittävää ja eläinystävällistä luonnetta sekä aitoa ja iloista ihmisten ja eläinten kohtaamiskykyä, myös haastavimmissa tilanteissa. Eläinklinikan arki on monipuolista, usein yllättävääkin, siksi toivomme, että käsissäsi pysyy useampi lanka yhtä aikaa ja olet luontainen luovija ja tekijä, eikä sormi päädy suuhun kiireessäkään. Asiakaspalvelija pitää huolen siitä, että klinikan arki sujuu aikataulussa ja asiakkaat kohtaavat aitoa läsnäoloa ja välittämistä aina ensikohtaamisesta lähtien, niin puhelimessa kuin kasvotusten. Varaat aikoja, vastaat puhelimeen, annat eläinlääkärin kirjoittamia ohjeita/reseptejä asiakkaalle, hoidat maksuliikennettä, myyt klinikan puodin tuotteita, tarjoilet ja keität kahvia, otat asiakkaat vastaan ja ohjaat heidät peremmälle, pidät huolen, että oikeat tiedot ovat oikeassa paikassa – olet luontainen asiakaspalvelija. Etsimme tehtävään sopivaa henkilöä.

Odotamme sinulta aitoa paloa asiakaspalveluun. Aiempi kokemus ja/tai koulutus asiakaspalvelutehtävistä sekä eläinalasta katsotaan eduksesi, mutta eivät ole välttämättömyys. Osaat käyttää sujuvasti tietotekniikkaa, ja olet nopea oppimaan uusia ohjelmia ja teknisiä taitoja. Pääset työskentelemään huippumodernilla, mutta eläimistä aidosti huolehtivalla eläinklinikalla upean ammattilaistiimin kanssa. Perehdytämme sinut tehtäviisi. Etsimme kokoaikaista ammattilaista uudeksi, iloiseksi almavetiläiseksi.

AlmaVet on palvellut eläinasiakkaitaan Jyväskylän Seppälässä lämmöllä vuodesta 2016 kokoajan kasvaen. Meillä työskentelee tällä hetkellä neljä eläinlääkäriä sekä viisi eläintenhoitajaa ja yksi hyvinvointivalmentaja. Toimitathan hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen suvi.heinola@almavet.fi 20.11. mennessä

%d bloggaajaa tykkää tästä: