Huoletonta harrastamista – aktiivisen koiran terveystarkastus

Huoletonta harrastamista, kun terveys on kunnossa. AlmaVetin aktiivisen koiran terveystarkastuksen jälkeen tiedät paremmin, mikä on oikea rasitustaso ja millaisia harrastuksia koirakaverisi terveytensä puolesta on sopiva harrastamaan.

Koirien kanssa harrastettaessa yhteispelin on oltava saumatonta ja luottamuksen täydellistä. Saumattoman yhteyden ja lujan luottamuksen pohjana toimii ymmärrys koirasta kokonaisuutena, sen aistimuksista ja terveydentilasta. AlmaVetin aktiivisen koiran terveystarkastuksen jälkeen sinulla on selkeä kuva koirasi terveydestä ja sen mahdollisista erityistarpeista. Harrastaminen on huolettomampaa, kun tiedät miten ja kuinka paljon voit ystävältäsi vaatia.
Meidän terveystarkastuksissa myös rokotteet kuuluvat hintaan 💙💚

Ajanvaraus 👇🏼

TÄSTÄ

%d